Net als een vogel kijkt Juribus advocatuur met een brede blik naar de materie. Voor Juribus advocatuur dient juridische dienstverlening ter ondersteuning van het commerciële belang.

Juribus advocatuur kiest er bewust voor om geen algemene praktijk te voeren, maar haar dienstverlening te beperken tot de rechtsgebieden waarop het kantoor ruime expertise en ervaring heeft. Door de specialisatie en verdieping kan Juribus advocatuur kwalitatief hoogstaande juridische diensten leveren.

Dat Juribus advocatuur geen algemene praktijk voert betekent niet dat u niet bij dit kantoor terecht kunt met vragen die andere rechtsgebieden dan het ondernemingsrecht, bankrecht of contractenrecht betreffen. Judy Oppedijk werkt nauw samen met advocaten die vakkundig advies leveren op andere rechtsgebieden.

Vanwege het uitgebreide netwerk van Juribus advocatuur, kan Judy Oppedijk ook multidisciplinaire opdrachten voor u uitvoeren, waarbij nauw wordt samengewerkt met accountants, corporate finance adviseurs, fiscalisten, notarissen en advocaten met een ander specialisme.

Bij Juribus advocatuur profiteren cliënten van het beste van twee werelden: De jarenlange ervaring bij grote internationale kantoren garandeert dienstverlening op hoog niveau. De kleinschaligheid van Juribus advocatuur verzekert u tegelijkertijd van een persoonlijke aanpak, grote betrokkenheid en efficiëntie.